Política de galetes

Aquest web, igual que la majoria dels altres llocs web, utilitza Galetes per millorar i optimitzar l'experiència de l'usuari. A continuació trobaràs informació sobre què són les "galetes", quina tipologia utilitza aquest lloc web i com pots desactivar-les en el teu navegador. 

Què són les galetes? 

Una galeta és un fitxer que es descarrega a l'ordinador / smartphone / tablet de l'usuari en accedir a determinades pàgines web per a emmagatzemar i recuperar informació sobre la navegació que s'efectua des d'aquest equip. 

Poden ser galetes pròpies: enviades al teu ordinador i gestionades exclusivament per nosaltres per al millor funcionament de la web. La informació que recaptem s'empra per millorar la qualitat del nostre servei i la teva experiència com a usuari. 

O poden ser galetes de tercers: aquelles establertes per un domini diferent del nostre lloc web (per exemple en prémer botons de xarxes socials o visionar vídeos allotjats en un altre lloc web). No podem accedir a les dades emmagatzemades en les galetes d'altres llocs web a navegar en els esmentats llocs web. 

A continuació t'oferim enllaços en els quals trobaràs informació sobre com pots activar les teves preferències en els principals navegadors:

Què galetes s'utilitzen en aquesta pàgina web 

Les galetes que utilitzem en aquesta pàgina web s'agrupen, a grans trets, en les següents categories:  

Essencials - Algunes de les galetes de la nostra web són essencials perquè puguem prestar-li el servei que vostè ha sol·licitat. Un exemple d'això són les galetes emprades per permetre-connectar-se al seu compte a la web, col·locar productes a la cistella de la compra o les que permeten la comunicació entre el navegador i el web. 

Analítiques - Utilitzem galetes analítiques per ajudar-nos a comprendre quin ús fan els usuaris del nostre web. Per exemple, ens serveixen per comptar el nombre de persones diferents que visiten la nostra web o que utilitzen una característica en concret, en lloc del nombre total de vegades que s'utilitza la web o la característica. Sense aquesta galeta, si vostè visita el web un cop per setmana durant tres setmanes, li explicaríem com tres usuaris independents. Sense aquestes galetes, ens resultaria molt difícil analitzar el rendiment de la nostra web i millorar-la. 

Galetes d'usuari - Utilitzem galetes per millorar la vostra recordant les seves preferències. D'aquesta manera, sabem com li agrada utilitzar la nostra web. Un exemple d'això seria recordar-li, de manera que oferim el mateix contingut o recordar-li la propera vegada que visiti la nostra web. 

Interacció social - Utilitzem les galetes per permetre-compartir contingut directament en les xarxes socials, com Facebook, Twitter o Google+. Un exemple seria quan vostè fa clic a "m'agrada" o "tuiteja" sobre un negoci o producte anunciat al nostre web.

Puc rebutjar o excloure la recepció de galetes? 

Si vostè vol rebutjar o excloure la recepció de galetes aquí teniu com:

  • Esborri les galetes del seu navegador. La majoria dels navegadors li permeten evitar l'emmagatzematge en el seu equip de totes les galetes o d'algunes d'ara endavant. Per a més informació sobre com esborrar o desactivar les galetes des del seu navegador, utilitzeu el menú d'"ajuda" del navegador. 
  • Si només vol rebutjar totes o algunes de les galetes de tercers, haurà de visitar directament el web del tercer pertinent per gestionar les galetes que aquest emmagatzema en el seu equip. Consulteu la nostra secció "Galetes de tercers" 
  • Tingueu en compte que el fet de desactivar les galetes pot afectar les prestacions d'aquest web.

Galetes de tercers: 

Algunes de les galetes incloses en les categories de galetes descrites anteriorment les emmagatzemen tercers en el seu equip quan vostè utilitza la nostra web. No tenim cap control sobre aquestes galetes o la manera en què les utilitzen els tercers. S'utilitzen per permetre al tercer prestar-nos un servei, per exemple, d'anàlisi. 

Per a més informació sobre aquestes galetes i sobre com deshabilitar, vegeu la política de privacitat individual de tercers que figura a continuació: 

Adobe / Omniture 

Tipus i finalitat: Analítiques 

Omniture proporciona dades anònimes sobre les visites al nostre web i ens permet fer proves i avaluar la millor manera de presentar el web als nostres usuaris. 

Més informació i desactivació: https://www.adobe.com/privacy/analytics.html 

addthis 

Tipus i finalitat: Interacció social AddThis permet que el web sigui compartida en xarxes socials com Google+, Facebook, etc. 

Més informació i desactivació: https://www.addthis.com/privacy/privacy-policy 

Google 

Tipus i finalitat: Ubicació 

Google Maps proporciona un servei de mapes. Registra l'origen de l'usuari i les keywords utilitzades. Genera un prefix únic amb finalitats analítiques. 

Tipus i finalitat: Analítiques 

Google proporciona dades anònimes sobre les visites a la pàgina web. 

Tipus i finalitat: Vídeos 

YouTube permet la pujada i visualització de vídeos. Servir galetes per mesurar les visualitzacions o registrar esdeveniments. 

Tipus i finalitat: Interacció Social 

Google permet que la informació del WEB sigui compartida en la seva xarxa social, Google+ 

Més informació i desactivació: 

https://www.google.com/policies/privacy/ 

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=es 

WebsPlanet 

Tipus i finalitat: Essencials i d'usuari 

WebsPlanet utilitza galetes que permeten recordar l'idioma de preferència de l'usuari i li permeten mantenir la seva sessió 

Aquesta pàgina web pot incloure addicionalment altres galetes de xarxes socials. 

Reservat el dret a actualitzar oportunament aquesta política, de manera que molts de vosaltres voleu comprovar-la cada vegada que visiti la nostra web.

Com canvio la meva configuració? 

Pots permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el teu equip mitjançant la configuració de les opcions del seu navegador. En el cas en què les bloquegi, és possible que certs serveis que necessiten el seu ús no estiguin disponibles.

Trucar
whatsapp