La Clínica veterinària Santa Marta fa 30 anys!

2022-01-19

Fundada al 1991, la Clínica veterinària Santa Marta compleix 30 anys al costat de les vostres mascotes


A la Clínica veterinària Santa Marta estem de celebració. Enguany es compleixen tres dècades de la inauguració de la clínica Santa Marta a la ciutat de Mataró. Des de llavors, han estat centenars les mascotes que hem cuidat i curat, amb el nostre objectiu inicial: oferir la màxima qualitat i seguretat per a les nostres mascotes.

Vine a celebrar-ho amb nosaltres i et regalarem una mascareta personalitzada!


Volem compartir amb tots vosaltres aquestes tres dècades de veterinària. Per això, des de la Clínica veterinària Santa Marta hem confeccionat unes mascaretes personalitzades per l'ocasió. A totes i tots vosaltres que, durant els propers dies, us apropeu a la clínica veterinària de Mataró us en regalarem una. La mascareta de la clínica ha estat dissenyada per Emili Estabanell i Roger's Online Store. 

30 anys esforçant-nos per oferir un servei veterinari proper i de qualitat

El recorregut de la Clínica veterinària Santa Marta no hagués estat possible sense el compromís i professionalitat del nostre equip humà  . Veterinàries, veterinaris i auxiliars s'esforcen dia rere dia per oferir el millor dels serveis als nostres pacients: les mascotes. Per això, el nostre equip es troba constantment en formació, tant tècnica com qualitativa, per oferir els tractaments i les tècniques més actuals.

Trucar
whatsapp