Benvinguts a la nostra web

2020-08-17

A Clínica Veterinària Santa Marta estem d'estrena. Us presentem la nostra pàgina web, un nou espai online que hem creat pensant en tots els nostres clients. Volem seguir oferint-te el millor servei veterinari de Mataró, ​​ara també a internet.

La nostra nova web et permetrà navegar d'una forma fàcil i accessible perquè trobis tota la informació que busques. Amb un aspecte més fresc i actual, trobaràs seccions renovades per conèixer al nostre equip professional, les nostres modernes instal·lacions i els detalls de l'àmplia oferta de serveis que t'oferim per tenir cura de la salut i benestar de la teva mascota.

Al nostre blog t'informarem periòdicament de les novetats de la clínica, dels nostres serveis, t'explicarem casos reals de les mascotes que passen pel nostre centre i et donarem consells veterinaris i recomanacions que seran molt útils per cuidar al teu animal de companyia.

Recorda que pots contactar amb nosaltres si necessites qualsevol informació o assessorament sobre la cura de la teva mascota. Estarem encantats d'atendre-us! Mentrestant, et convidem a visitar la nostra web per conèixe'ns una mica més. Fins aviat!


Visita la nostra web

Trucar
whatsapp